Seksi snovi – Šta znači sanjati seks sa…

Scene seksa u snovima nikada se ne javljaju slučajno. Često je reč o razlozima koje možete da naslutite, doduše ne uvek i u svakoj situaciji. Iako u većini slučajeva ne znače da želite ono što sanjate, neke stvari psihološki mogu da se javljaju tokom čvrstog sna isključivo zato što ih potajno želite. Ukoliko vas već duže vreme muče fantazije koje vam se tokom noći prevrću u glavi, saznajte šta one zapravo znače.

Seks sa bivšim

Ovaj san ćete verovatno kada vam veza zapadne u rutinu i postane dosadnija nego ranije. Ovakvim snovima vaš mozak samo želi da rasplamsa varnice u sadašnjoj vezi.

Seks sa šefom ili kolegom

Možda ste sanjali najstrastveniji seks u životu koji se dogodio na stolu konferencijske sale firme u kojoj radite, sa vašim šefom, ali to ne znači da to zaista želite ili da to treba da uradite. Ovim snom vaša podsvest želi da vam kaže da biste treba da budete autoritativniji i da imate smeliji pristup stvarima s kojima se svakodnevno susrećete.

Sanjate li pak seks sa kolegom, to verovatno znači da vam se nešto kod te osobe dopada i da joj se divite. Možda biste iz nekog razloga hteli da budete baš poput njega.

Seks sa partnerom vaše prijateljice

Verovatno tako nešto nikada ne biste uradili pa nema potrebe da vas snovi zabrinjavaju. Razlog zbog kojeg to sanjate verovatno se skriva u činjenici da partner vaše prijateljice poseduje određene kvalitete koje priželjkujete i kod svog partnera.

Seks sa strancem

U ovakvim snovima stranac ne predstavlja nikog drugog do vas. Razmislite jeste li u poslednje vreme uradili nešto istinski vredno truda ili hrabrosti? Ako je vaš odgovor da, onda ste izuzetno ponosni na sopstvene uspehe i dostignuća, što ovaj san jasno stavlja do znanja.

Homoseksualno iskustvo

Iako može, ovaj san najčešće ne znači da imate homoseksualne sklonosti. Ovakav san čovek sanja ako je zadovoljan sopstvenim telom i ako ima visoko mišljenje o svojoj ženstvenosti. Takođe, moguće je da ste trudni jer trudnice često sanjaju ovakve snove.